Fii optimist


Este greu sa ramai optimist cand apar greutati.

 Insa daca te gandesti ca toate lucrurile se intampla cu un scop anume, iti va fi mai usor sa te uiti la partea pozitiva a lucrurilor.

Daca reusesti sa inveti ceva din fiecare intamplare “nefericita” din viata ta, atunci a meritat efortul.

Asta e cel mai important lucru in viata: sa invatam din greselile noastre, sa invatam din greselile altora si sa ii invatam si pe altii care sunt adevaratele valori ale vietii.

Deci, incearca si reuseste sa fii optimist in orice situatie.

O atitudine optimista te va ajuta intotdeauna, insa una negativa te va face sa privesti lucrurile mult mai rau decat sunt in realitate.

Gandirea optimista va gasi intotdeauna o cale de iesire dintr-o greutate, pe cand cea negativa te va face doar sa iti plangi de mila.

Asta iti doresti? Doar sa te plangi si sa te complaci in suferinta?

Daca nu, atunci fi optimist si comporta-te ca atare!

One response to “Fii optimist

  1. E surprinzator de placut sa vad cum ma regasesc in multe din aceste mesaje. Am devenit optimist si imi merge din ce in ce mai bine. Reusesc sa duc la bun sfarsit tot ceea ce imi propun. Dar cel mai important pentru mine este sa imi hranesc sufletul. Ati avut vreodata senzatia ca mancati fara sa va saturati? Sunt sigur ca nu mancarea era necesara, pur si simplu spiritul trebuie hranit cu mici portii de bucurie, de fericire, de viata. Oferiti-va in fiecare zi cate ceva pentru voi, faceti ceva ce va place, cititi o carte, plimbati-va, vizionati un film sau o piesa de teatru…chiar si in timpul muncii, la job, luati o pauza binemeritata in care sa simtiti ca traiti, nu doar ca existati. Va multumesc pentru aceste fragmente pretioase si va doresc multa sanatate, prosperitate, fericire, iubire si pace sufleteasca. Doamne ajuta!

Leave a comment