Testimoniale recrutare

Poza Mihaela CristescuPe Elena am intalnit-o in doua momente importante legate de cariera mea. Primul a fost in urma cu patru ani atunci cand, decisa sa parasesc un sistem de stat, am aplicat pentru un job intr-o banca privata. Elena lucra in departamentul de HR al bancii respective si a fost primul om care m-a intampinat cand am mers la interviu. Si tot ea a fost cea care m-a sprijinit si m-a incurajat sa ocup un post pentru care eu nu ma credeam pregatita.

Mai tarziu, Elena a decis sa faca pe cont propriu ceea ce facea de atatia ani intr-o organizatie si asa a aparut Code HR Consulting. Al doilea moment important din cariera mea a fost  atunci cand vroiam sa imi gasesc un alt loc de munca, mai bun, intr-o alta institutie. Atunci, am apelat din noul la Elena, adica la Code HR Consulting. Nimic mai usor. I-am trimis ei CV-ul, am fost la cateva interviuri si gata, am primit o oferta de angajare. A fost usor sa ma decid, pentru ca am aflat, cate ceva si despre oamenii cu care urma sa colaborez.

Acum Elena este ca un impresar pentru mine. M-a vazut cum am evoulat, imi cunoaste si calitatile si defectele si mai ales stie ce imi doresc in plan profesional.

Continua sa ma ajute tinandu-ma informata despre piata ofertelor de munca, iar eu am confortul ca, atunci cand ma voi hotari sa fac o noua schimbare, Code Hr Consulting va gasi ceea ce este mai bun pentru mine.” (Mihaela)

Poza Ana Maria Cragea“Absolvisem in Galati Facultatea de Litere-Specializarea Romana-Engleza si, imi doream foarte mult un job, care sa imi permita sa imi exersez cunostintele de limba engleza si sa mi le perfectionez… Dar nu aveam experienta decat in invatamantul prescolar…

Code HR Consulting este compania de recrutare care a reusit sa imi gaseasca acest job mult visat, pe care nu l-as fi obtinut niciodata singura…

Persoana care m-a ajutat a dat dovada de foarte mult profesionalism, a avut incredere in calitatile mele, m-a incurajat si m-a sustinut pana la capat, chiar daca nu m-am descurcat excelent la inceput (in sensul ca nu am obtinut jobul pentru care am fost intervievata prima data, ci unul ulterior).

Acum imi e foarte bine… Sunt asistent manager la o firma care inchiriaza birouri, am o sefa extraordinara, colegi la fel… Si, chiar sunt pusa zi de zi in situatia de a conversa in limba engleza, deoarece clientii nostri sunt, in majoritate, straini. Exact ce mi-am dorit! Plus ca sunt foarte multumita si de salariu…

Mai tin si acum legatura cu reprezentantul companiei care m-a ajutat atat de mult… Apreciez intotdeauna oamenii de calitate…si le sunt profund recunoscatoare… Mai ales ca se intereseaza si acum de soarta mea… Tot respectul pentru ceea ce fac! Ma gandesc serios sa ma indrept catre o cariera in domeniul resurselor umane!” (Ana-Maria)

Code HR Consulting raspunde foarte bine cerintelor candidatilor pentru un job, in primul rand prin modul de abordare si prin promptitudinea raspunsurilor, dar mai ales prin metoda de consiliere cu privire la luarea unor decizii, fiindca schimbarea unui loc de munca, si nu ma refer la schimbarile de specula, reprezinta totusi puncte critice in cariera, si chiar in viata.

Dar mai mult de atat, sunt de apreciat metodele de selectie ale candidatilor (de exemplu: teste create de profesori cu competenta de predare in programe de MBA), metode care vin de data aceasta in ajutorul angajatorilor: economie de timp, mai multa siguranta si cresterea certitudinii ca alegerea facuta chiar va functiona – o buna corelare intre valorile companiei si valorile si motivatiile acceptate si chiar apreciate de fiecare candidat.” (Alexandru)

Poza Corina Bejan

“Am sa incerc sa ma rezum la o singura fraza, care cred ca vorbeste de la sine:

La Code HR Consulting am gasit o atitudine profesionista, oameni de incredere, un sfat in momente de cumpana si, nu in ultimul rand, PRIETENI.” (Corina)

“Am cel mai interesant loc de munca!      Poza Cristina Beju

De 5 luni lucrez in cadrul unei multicompanii cu activitati in domeniul energiei electrice, datorita firmei de recutare la care am apelat, si anume Code HR Consulting.

Totul a inceput cu un simplu e-mail, prin care solicitam firmei, sa ma consilieze in vederea gasirii unui loc de munca in Constanta.

La scurt timp am fost contactata, spunindu-mi-se ca este disponibil un loc de munca in cadrul unui proiect desfasurat in judetul Constanta.

Interviul nu a fost usor, avand in vedere ca a trebuit sa trec de mai multe teste si interviuri,  dar profesionalismul si tactul de care au dat dovada angajatii Code HR Consulting, m-au facut sa merg mai departe si sa-mi doresc sa obtin cu orice pret acest job.

In momentul in care am fost anuntata ca am obtinut locul de munca, am simtit o bucurie imensa, bucurie impartasita de altfel si de domnisoara, care ma consiliase.

Ce pot spune?! Sunt profesionisti cu adevarat…” (Cristina)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s