O rugaminte de la om la om


Rugaciunea

Nu trebuie sa fii un invatat pentru a vorbi cu Dumnezeu! Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un suflet sincer. Dumnezeu te cunoaste oricum, insa vrea ca tu sa fii indeajuns de umil incat sa vii sa Ii spui tot ce te framanta. El te va ajuta intotdeauna, daca Ii vei cere asta!

Dumnezeu ne iubeste pe toti la fel, indiferent din ce mediu provenim si indiferent de ce am facut in viata.

Este interesant ca multi dintre noi ne rugam lui Dumnezeu doar atunci cand avem probleme!

Roaga-te lui Dumnezeu si multumeste-I si pentru viata minunata pe care ti-a dat-o  si pentru micile miracole pe care le face zilnic in viata ta!

 

Astazi, Daniel Raduta are nevoie de rugaciunile noastre. Pe langa acestea,  Daniel Raduta mai are nevoie si de bani pentru a putea sa se opereze in strainatate. Nu-l cunosc pe Daniel, dar sunt sigura ca daca ne-am intalni am deveni prieteni in scurt timp.

Acum cateva luni a aflat ca are leucemie, a urmat un tratament si are nevoie, mai departe, de un transplant de maduva. Va povesteste el mai multe despre toate astea. http://danielraduta.ro/Iar transplantul asta costa si va dati seama … comentariile sunt de prisos.

Voua va zic ca putem, impreuna, sa il ajutam pe Daniel cu mai mult de cateva zeci de euro. Si va rog eu, dati si voi macar 10 euro fiecare, ca si cum ati da pentru ce aveti voi nevoie mai mare. Sau poate doar chef.  

În conturile deschise la Banca Transilvania (detalii aici): 
EUR: RO72BTRL06404201F02712XX
RON: RO57BTRL064013HAF02712XX

2 responses to “O rugaminte de la om la om

  1. Ne rugam la Bunul Dumnezeu cand avem nevoie si uneori ii multumim pentru lucrurile frumoase care ni se intampla.

    Dar oare stim ca rugaciunea ne apropie de Dumnezeu, de Adevarul care este in noi?
    Rugaciunea ne duce spre Harul din noi, pogorat in timpul SFintei Taine a Botezului si ne ajuta sa devenim drepti si curati in fata lui Dumnezeu, buni in relatia cu aproapele nostru si cu ceilalti.

    Ne rugam… in metrou, acasa, pe strada, in masina personala, in Biserica…

    Citim, spunem o rugaciune sau o simtim? De ce oare i se spune Rugaciunea Inimii “Doamne, Isuse Hristoase, Dumnezeul meu, miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa”?

    Mintea si simtirea noastra trebuie sa le avem intotdeauna indreptate catre Dumnezeu si orice ni se va intampla sa fie cu Voia lui Dumnezeu.

Leave a comment