Vineri,19 mai, de la orele 19.00 la 21.00, la Radio Sportpro.ro, in cadrul emisiunii: “Vinerea celor fara pereche, cu Elena Capruciu” este invitata Carmen Prisacaru, pentru care dezvoltarea personala si spirituala sunt notiuni, devenite comportamente de viata


“O treime din zi mi-o ocup cu jobul de la Oracle Romania, unde sunt customer solutions specialist. Altfel spus, ma ocup de partea de suport pentru cursurile Oracle University organizate in EMEA, alaturi de o echipa minunata de oameni tineri si entuziasti.

Timpul liber mi-l dedic in cea mai mare parte gatitului, mancatului si relatiilor :) .

Relatiilor pentru ca au fost si sunt motorul principal in dezvoltarea mea ca om iar mancarii pentru ca e singura forma de magie care imi reuseste :) . Iar a le combina pe cele doua, alaturi de incercarea unui nou restaurant sau tip de mancare este un deliciu personal.

Din cand in cand postez cate o reteta (in general inventata de mine) pe blog: http://dragostesibusuioc.blogspot.com/.
Tot in acest sens am ales dieta vegetariana din anul 2005. Ca urmare, si corelat cu dorinta mea de a avea activitati cat mai variate am ajuns sa colaborez ca voluntar cu  Societatea Vegatarienilor din Romania www.svr.ro
 
Ocazional lucrez si ca interpret pentru cursuri de dezvoltare personala si spirituala tinute de instructori din strainatate. Cartile sunt de asemenea pe lista mea principala de preocupari si tind sa cumpar mai multe decat reusesc sa citesc, insa nu renunt la ideea ca va veni randul fiecareia dintre ele.”
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s