Esti destul de puternic?


Cu totii trecem prin diverse momente dificile in viata. Iar uneori simtim ca problemele ne coplesesc si nu mai putem merge mai departe.

Este destul de dificil sa faci fata greutatilor daca ai un moral scazut. Si e si mai greu atunci cand nu intrevezi nici o cale de iesire.

Este foarte interesant cum reactioneaza oamenii atunci cand au probleme: de multe ori se uita sa dea vina pe cineva. Iar daca nu gasesc, atunci dau vina pe Dumnezeu.

Mai bine ar fi sa ne gandim la binecuvantarile pe care le avem. Aceasta atitudine poate fi punctul de pornire in gasirea unor solutii.

 De cele mai multe ori noi suntem singurii raspunzatori pentru ceea ce ni se intampla, de aceea noi suntem cei care trebuie sa ne analizam mai cu atentie actiunile si gandurile inainte de a da vina pe altii.

Advertisements

2 responses to “Esti destul de puternic?

  1. Bag de seama ca faceti referire directa la Madalina Manole.
    Cred ca acceptarea personala este cea mai importanta in viata asta. Trebuie un deosebit simt al masurii pentru a ne considera buni crestini, pentru a sti exact cat de buni sau de rai suntem. Pe langa toate astea comunicarea este sfanta, pentru ca fara ea toata societatea asta ar lua foc. Nu in ultimul rand trebuie sa iertam orice si s-o luam de la capat ori de cate ori este nevoie. Doar asta-i viata. Apoi puterea creste in fiecare odata cu trecerea timpului.
    Dar ce sa te faci cu cei care au alta sansa si isi incep vietile de la alta pozitie de la linia de la start.
    Aici vreau sa spun ca unul care se naste intr-o familie cu bunastare nu se poate compara cu unul care se naste sarac. La fel cred ca a fost si cazul Madalinei. Ea era obisnuita cu faima si cu o viata traita mereu pe val, iar acum trebuia sa se limiteze

    • nu faceam deloc referire la ea; e despre noi toti; e suficient sa crezi cu adevarat in liberul tau arbitru si vei intelege instantaneu cat esti de puternic. sunt mii de cazuri de oameni nascuti in familii modeste, care si-au gasit si urmat misiunea personala si care au ajuns acolo unde si-au propus, intr-un fel sau altul. depinde de cat de repede au aflat de la ei, ce anume vor cu adevarat. restul a venit de la sine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s