INTALNIRI DE SEARA by ELENA CAPRUCIU – RAZAND si CANTAND


Joi 1 Aprilie, orele: 18:45,  va asteptam la Centrul Seeds for Happiness 

Centrul Seeds for Happiness impreuna cu Elena Capruciu organizeaza seria “Intalniri de Seara”, un eveniment saptamanal in care va invitam sa va bucurati in si de prezent prin redescoperirea bucuriei de a fi voi insiva.

Right-click here to download pictures. To help protect your privacy, Outlook prevented automatic download of this picture from the Internet. be_yourselfSaptamana aceasta Elena Capruciu va propune intalnirea cu tema: RAZAND si CANTAND.

Scopul acestei intalniri este de a scoate orice suparare sau frustare din tine prin ras sau cantat, chiar daca nu ai voce. Viata trebuie traita pe deplin si pentru ca e distractiva. Cheia este sa intelegem cum sa umplem timpul pe care il avem, facand ca fiecare moment sa conteze.

Durata intalnirii: 1h 1/2

Aceasta intalnire este o ocazie minunata pentru cei care doresc sa inteleaga ceva nou despre ei insisi si despre cei din jurul lor si care vor socializa, intr-o maniera antrenanta si interactiva.

Cui se adreseaza? Celor care sunt manageri, profesori, parinti, antrenorii unor echipe sportive sau organizatorii unor evenimente. Glumesc. Celor care vor cu adevarat sa traiasca viata pe deplin si care vor sa treaca de constrangerile legate de timp si impuse de ego.

Right-click here to download pictures. To help protect your privacy, Outlook prevented automatic download of this picture from the Internet.ELENA CAPRUCIU face coaching din 2007 si este specializata in acompanierea clientilor in procese de tranzitie.

S-a format in coaching cu Noble Manhattan, UK. Cu o experienta de 10 ani in domeniul resurselor umane, in cadrul a doua banci de top din Romania, avand 5 ani de coaching de dezvoltare personala, din 2007 devine antreprenor si coach. Lucreaza cu antreprenori, manageri si echipe manageriale din Romania care doresc sa aiba performanta in ceea ce intreprind.

Misiunea şi viziunea Elenei sunt strâns legate de oameni, de nevoile, visele şi dorinţele acestora de a reuşi în viaţă şi implicit în carieră. Astfel obiectivele acestora cele mai indraznete devin realitate, prin coachingul individual sau de grup, pe care aceasta il realizeaza.

Pentru participarea la INTALNIRILE DE SEARA, recomandam o donatie de 60 ron/sedinta pentru cei care nu sunt Membrii Centrului si 50 ron/sedinta pentru Membrii Centrului Seeds for Happiness. Intalnirile sunt gazduite in sala aflata la demisol. 

Locatia: Centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri, nr.16. (langa Autogara Filaret, Parcul Carol). Mijloace de transport din Pta Unirii: tramvaiul 7 sau autobuzul 232.

Inscrierile se fac prin email la: claudia@seedsforhappiness.ro

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la telefon: 0726 235 737 (Elena Capruciu).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s