Joi, 25 Martie, orele 19.00, INTALNIRI DE SEARA by ELENA CAPRUCIU – IN JURUL LUMII SI INAPOI


Centrul Seeds for Happiness impreuna cu Elena Capruciu organizeaza seria “Intalniri de Seara”, un eveniment saptamanal in care va invitam sa va bucurati in si de prezent, prin redescoperirea bucuriei de a fi voi insiva.

Saptamana aceasta, Elena Capruciu va propune intalnirea cu tema: IN JURUL LUMII SI INAPOI, in care putem invata ce fac bine si ce fac mai putin bine altii.

Durata intalnirii: 1h 1/2

Aceasta intalnire este o ocazie minunata pentru cei care doresc sa inteleaga ceva nou despre ei insisi si despre cei din jurul lor si care vor socializa, intr-o maniera antrenanta si interactiva.

Tema este legata de impresii de calatorii de pretutindeni si despre impresii asupra culturilor si civilizatiilor altor tari. Diferentele culturale nu au doar cauze nationale, rasiale sau religioase. Cele 4 dimensiuni culturale: Franchetea, Ierarhia, Consensul si Individualismul.

Cui se adreseaza? Celor care vor sa vindece convingerile restrictive cu privire la diferentele culturale, pentru a ne putea bucura mai mult de libertatea noastra autentica si sa o putem exprima.

ELENA CAPRUCIU face coaching din 2007 si este specializata in acompanierea clientilor in procese de tranzitie.

S-a format in coaching cu Noble Manhattan, UK. Cu o experienta de 10 ani in domeniul resurselor umane, in cadrul a doua banci de top din Romania, avand 5 ani de coaching de dezvoltare personala, din 2007 devine antreprenor si coach. Lucreaza cu antreprenori, manageri si echipe manageriale din Romania care doresc sa aiba performanta in ceea ce intreprind.

Misiunea şi viziunea Elenei sunt strâns legate de oameni, de nevoile, visele şi dorinţele acestora de a reuşi în viaţă şi implicit în carieră. Astfel obiectivele acestora cele mai indraznete devin realitate, prin coachingul individual sau de grup, pe care aceasta il realizeaza.

Pentru participarea la INTALNIRILE DE SEARA, recomandam o donatie de 60 ron/sedinta pentru cei care nu sunt Membrii Centrului si 50 ron/sedinta pentru Membrii Centrului Seeds for Happiness. Intalnirile sunt gazduite in sala aflata la demisol.

Inscrierile se fac prin email la: claudia@seedsforhappiness.ro

Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie la telefon: 0726 23 57 37 (Elena Capruciu).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s