Joi, 18 Martie, orele 19.00, INTALNIRI DE SEARA by ELENA CAPRUCIU


Joi, 18 Martie, orele 19.00, va asteptam la: INTALNIRI DE SEARA by ELENA CAPRUCIU – “CINE ARE DREPTATE?” 

 

Centrul Seeds for Happiness impreuna cu Elena Capruciu organizeaza seria “Intalniri de Seara”, un eveniment saptamanal, in care va invitam sa va bucurati in si de prezent prin

 redescoperirea bucuriei de a fi voi insiva.

Saptamana aceasta, Elena Capruciu va propune intalnirea cu tema: CINE ARE DREPTATE?

Durata intalnirii: 1h 1/2

Aceasta intalnire este o ocazie minunata pentru cei care doresc sa inteleaga ceva nou despre ei insisi si despre cei din jurul lor si care vor socializa, intr-o maniera antrenanta si interactiva.

Participantii vor pleca cu multe insight-uri personale pe care nu le aveau foarte clare inainte de aceasta intalnire si de care vor beneficia garantat, ulterior.

 Cand incepi o cearta, intotdeauna pornesti de la premisa ca tu ai dreptate. Dar daca ceea ce presupui tu ca e corect, este de fapt gresit? Daca si cealalta persoana are dreptate?

Gandeste-te intotdeauna si la opinia celorlalti, inainte de a judeca in vreun fel lucrurile.
Cand ai facut primul pas in a asculta opinia celorlalti, atunci ai facut si primul pas in a opri o discutie in contradictoriu. Iar daca faci asta, atunci esti mai intelept. Si cu cat devii mai intelept, cu atat te vei angrena in mai putine discutii in contradictoriu, pentru ca vei realiza ca ele nu rezolva lucrurile.

Cui se adreseaza? Celor care vor sa poata face ceva pentru a schimba situatia. Celor care vor sa identifice alternative pentru aceasta abordare. Celor care vor sa identifice si sa depaseasca frica, vinovatia si indoiala de sine si care vor sa inceapa sa lucreze pentru a-si atinge obiectivele sau pentru a le duce la bun sfarsit.  

ELENA CAPRUCIU face coaching din 2007 si este specializata in acompanierea clientilor in procese de tranzitie.

S-a format in coaching cu Noble Manhattan, UK. Cu o experienta de 10 ani in domeniul resurselor umane, in cadrul a doua banci de top din Romania, avand 5 ani de coaching de dezvoltare personala, din 2007 devine antreprenor si coach.

Lucreaza cu antreprenori, manageri si echipe manageriale din Romania care doresc sa aiba performanta in ceea ce intreprind.

Misiunea şi viziunea Elenei sunt strâns legate de oameni, de nevoile, visele şi dorinţele acestora de a reuşi în viaţă şi implicit în carieră. Astfel obiectivele acestora cele mai indraznete devin realitate, prin coachingul individual sau de grup, pe care aceasta il realizeaza.  

Pentru participarea la INTALNIRILE DE SEARA, recomandam o donatie de 60 ron/sedinta pentru cei care nu sunt Membrii Centrului si 50 ron/sedinta pentru Membrii Centrului Seeds for Happiness. Intalnirile sunt gazduite in sala aflata la demisol. 

Inscrierile se fac prin email la: claudia@seedsforhappiness.ro

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la telefon: 0726 23 57 37 sau la adresa: elena.capruciu@codehr.ro. 

Locatia: Centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri, nr.16. (langa Autogara Filaret, Parcul Carol). Mijloace de transport din Pta Unirii: tramvaiul 7 sau autobuzul 232.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s