Joi 11 Martie, orele 19.00 “Intalniri de Seara”, by ELENA CAPRUCIU


Centrul Seeds for Happiness impreuna cu Elena Capruciu organizeaza seria “Intalniri de Seara”, un eveniment saptamanal, in care va invitam sa va bucurati in si de prezent prin redescoperirea bucuriei de a fi voi insiva.

Saptamana aceasta Elena Capruciu va propune intalnirea cu tema: “ESEC sau SUCCES”?

 Durata intalnirii: 1h 1/2.

 Aceasta intalnire este o ocazie minunata pentru cei care doresc sa inteleaga ceva nou despre ei insisi si despre cei din jurul lor si care vor socializa, intr-o maniera antrenanta si interactiva.

Participantii vor pleca cu multe insight-uri personale pe care nu le aveau foarte clare inainte de aceasta intalnire si de care vor beneficia garantat, ulterior. Un esec este intotdeauna un succes, de fapt. Gandeste-te la toate lucrurile pe care le inveti dintr-un esec.

Un lucru inveti cu siguranta: cum sa nu mai repeti din nou greseala respectiva. Si chiar daca singurul lucru pe care il inveti este sa nu mai faci la fel, tot a meritat experienta. Nu privi niciodata un esec ca pe sfarsitul lumii. Intotdeauna sa il consideri ca un punct de pornire pentru a face lucrurile mai bine.

Si daca ai invatat asta, ai facut primul pas spre succes!

 Cui se adreseaza: Celor carora blocajele le stau in calea succesului; Celor interesati sa scape de fricile care le blocheaza realizarea dorintelor: ”Convingerea ca nu meriti sa ai success”; “Teama ca incercarile de a va imbunatati viata nu vor face decat sa inrautateasca lucrurile”; “Convingerea ca nu esti suficient de cult”, “Sentimentul ca sunteti prea batrani”; “Evitarea neplacerii”, “Teama de a nu lua o decizie gresita”, “Teama de ridicol sau de dezaprobare”, “Teama de abandon”, “Teama de a nu fi ca parintele vostru”, “Fenomenul impostorului”, “Teama de schimbare”.

ELENA CAPRUCIU face coaching din 2007 si este specializata in acompanierea clientilor in procese de tranzitie.

S-a format in coaching cu Noble Manhattan, UK. Cu o experienta de 10 ani in domeniul resurselor umane, in cadrul a doua banci de top din Romania, avand 5 ani de coaching de dezvoltare personala, din 2007 devine antreprenor si coach. Lucreaza cu antreprenori, manageri si echipe manageriale din Romania care doresc sa aiba performanta in ceea ce intreprind.

Misiunea şi viziunea Elenei sunt strâns legate de oameni, de nevoile, visele şi dorinţele acestora de a reuşi în viaţă şi implicit în carieră. Astfel obiectivele acestora cele mai indraznete devin realitate, prin coachingul individual sau de grup, pe care aceasta il realizeaza.

Inscrierile se fac prin email la: claudia@seedsforhappiness.ro

Pentru participarea la INTALNIRILE DE SEARA, recomandam o donatie de 60 ron/sedinta pentru cei care nu sunt Membrii Centrului si 50 ron/sedinta pentru Membrii Centrului Seeds for Happiness. Intalnirile sunt gazduite in sala aflata la demisol.

Locatia: Centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri, nr.16. (langa Autogara Filaret, Parcul Carol). Mijloace de transport din Pta Unirii: tramvaiul 7 sau autobuzul 232.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s