Joi, 25 Februarie, ora 18,45: INTALNIRI DE SEARA by Elena Capruciu


Centrul “Seeds for Happiness” impreuna cu Elena Capruciu lanseaza saptamana aceasta seria “Intalniri de Seara”, un eveniment saptamanal in care va invitam sa va bucurati in si de prezent prin redescoperirea bucuriei de a fi voi insiva.

Saptamana aceasta Elena Capruciu va propune intalnirea cu tema: What is on your mind and what is in your mind, o drama-terapie pentru minte!

Durata intalnirii: 1h 1/2

Este o ocazie minunata pentru cei care doresc sa inteleaga ceva nou despre ei insisi si despre cei din jurul lor si care vor socializa, intr-o maniera antrenanta si interactiva. Participantii vor pleca cu multe insight-uri personale pe care nu le aveau foarte clare inainte de aceasta intalnire si de care vor beneficia garantat, ulterior.

Acesta intalnire aduce valoare celor interesati sa se cunoasca pe ei insisi mai bine, indiferent de varsta, sa constientizeze ce abilitati au si cum sa le dezvolte mai bine. Cei prezenti vor afla cum isi pot explora interiorul intr-o maniera interactiva, plina de fun si bunadispozitie.

Elena Capruciu face coaching din 2007 si este specializata in acompanierea clientilor in procese de tranzitie.

S-a format in coaching cu Noble Manhattan, UK. Cu o experienta de 10 ani in domeniul resurselor umane, in cadrul a doua banci de top din Romania, avand 5 ani de coaching de dezvoltare personala, din 2007 devine antreprenor la Code HR Consuling si coach. Lucreaza cu antreprenori, manageri si echipe manageriale din Romania care doresc sa aiba performanta in ceea ce intreprind.

Misiunea şi viziunea Elenei sunt strâns legate de oameni, de nevoile, visele şi dorinţele acestora de a reuşi în viaţă şi implicit în carieră. Astfel obiectivele acestora cele mai indraznete devin realitate, prin coachingul individual sau de grup, pe care aceasta il realizeaza.

Pentru participarea la INTALNIRILE DE SEARA, recomandam o donatie de 60 ron/sedinta pentru cei care nu sunt Membrii Centrului si 50 ron/sedinta pentru Membrii Centrului Seeds for Happiness. Intalnirile sunt gazduite in sala aflata la demisol.

Inscrierile se fac prin email la: claudia@seedsforhappiness.ro

Locatia: Centrul Seeds for Happiness, str. Fabrica de Chibrituri, nr. 16. Mijloace de transport din Pta Unirii: tramvaiul 7 sau autobuzul 232.

Bucurati-va de prezent! 22-28 februarie 2010 twitter.com/seeds4happiness

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s