Stop or go?


Stop or go? 

In viata, exista momente in care trebuie sa luam atitudine si momente in care trebuie sa ne gandim de 2 ori inainte de a actiona. Fiecare din noi simtim nevoia sa ne sfatuim cu alte persoane, insa e foarte important ca decizia finala sa ne apartina.

Intotdeauna e mai bine sa lasi pentru maine sa iei o decizie, daca esti suparat sau dezamagit.  Cand vrei sa iei o decizie, intotdeauna gandeste-te la rezultatul final. Vei fi mai fericit sau mai multumit la final?

Nu te grabi niciodata si nu reactiona cand esti nervos. Indiferent de cat esti de suparat, nu trebuie sa ii faci si pe cei din jurul tau sa se simta la fel.

Deci, opreste-te inainte sa faci ceva gresit: poti rani sentimentele cuiva sau chiar poti rani pe cineva. Si de multe ori, o rana sufleteasca se inchide mai greu decat una trupeasca.  

Sa nu uitam sa o relatie de prietenie se cladeste in ani, insa se poate termina in cateva secunde.

Va spun toate acestea, ca sa intelegeti ca noi toti facem greseli. Ceea ce conteaza, insa, este modul in care reactionam: putem sa acceptam onest ca am gresit si sa incercam sa reparam ce am facut sau putem sa mergem mai departe, ca si cand nimic nu s-a intamplat.  

Totul depinde de noi! Tu ce vei face?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s