Timpul


Multa lume spune ca timul inseamna bani. De fapt, timpul este singurul lucru pe care nu-l mai putem recupera. De aceea este atat de pretios. Nu-l irosi pe lucruri nefolositoare. Valorifica-l, ori de cate ori poti. Timpul este foarte important in aceasta lume grabita.

Este interesant cum oamenii apreciaza lucrurile doar atunci cand nu le mai au. Iar timpul nu este o exceptie. Cu cat avem mai putin, cu atat dorim sa avem mai mult.

Asa ca nu uita: foloseste-ti timpul cu intelepciune! Nu-l irosi! Incearca sa petreci mai putin timp la locul de munca si mai mult cu familia si prietenii!

Daruieste:

Daruieste. E greu uneori sa faci acest lucru, nu-i asa? Daruieste putin din timpul tau, din dragostea ta sau chiar din banii tai. Nu te simti mai bine? Este extraordinar cum poti schimba vietile altora daca daruiesti.

Daruieste dragoste. Dragostea trebuie impartita pentru a creste. Daca dai dragoste, primesti dragoste.

Daruieste timp. Acorda-le mai mult timp celor dragi si vei vedea schimbarile din vietile lor. Fiecare din noi are nevoie de atentie, din cand in cand si vrea sa ocupe un loc important in vietile celor dragi.

Daruieste cate ceva celor mai putin norocosi ca tine. Cheltuieste o parte din banii tai pentru cei care nu-si permit o bucata de paine. Nu te gandi la ce vor crede altii despre tine. Gestul tau va schimba lumea din jurul tau. Asta e tot ceea ce conteaza! Schimba lumea din jurul tau si altii iti vor urma exemplul.

Timp pentru prieteni:

 Este un lucru din ce in ce mai rar de gasit…

Cu greu ne facem timp pentru ceilalti. Este nevoie de putina vointa, nu-i asa? 

 Pe de alta parte, fiecare din noi e fericit cand primim atentie, timp, dragoste.

Dar e mai greu sa dam, nu-i asa?

Opreste-te pentru un moment si gandeste-te cand a fost ultima oara cand te-ai vazut cu un prieten drag?

Cand a fost ultima data cand ti-ai facut timp sa-l asculti? Timpul este cel mai valoros lucru pe care il avem in ziua de azi.

 Iar daca il impartim cu cei dragi, este si mai pretios.

 

 

Advertisements

One response to “Timpul

 1. Mihaela,

  cata dreptate ai!!!! Sa daruiesti orice din putinul tau,fie acel ceva chiar si timpul,este o dovada de iubire fata de semeni dar mai ales fata de Dumnezeu…Respect pentru suflet si pentru sine!
  Citesc cu nesat genul acesta de reflectii si simt o fericire mare! De ce? Deoarece oamenii nu si-au pierdut sensibilitatea si tot ceea ce ne diferentiaza de regnul animal.
  Dumnezeu sa-ti dea de toate dar mai ales timp liber!
  Cu mult dor si drag,

  Any Popovici
  0745 229 810

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s